Norsk fjernsyn as | Produksjoner

Produksjoner

Tilbake til Utøya (TV2)
Tilbake til Utøya (TV2)

“Tilbake til Utøya” følger sju av ungdommene i forberedelsene til Utøya-markeringen 22. juli 2012 og blir med når de forsøker å ta Utøya tilbake.

View 
En liten øy i verden (TV2)
En liten øy i verden (TV2)

“En liten øy i verden” følger AUF-ungdommene på Utøya både før, under og etter tragedien 22. juli. Hvordan sommerparadiset og kjærlighetsøya ble overtatt av en massemorder en fredag ettermiddag. Ulike, uvirkelige og grusomme fortellinger, men også beretninger om utholdenhet, samhold og ufattelig styrke.  

View 
Veien til frihet (TV2)
Veien til frihet (TV2)

“Veien til frihet” handler om en voldsdømt MC-kriminell og en narkodømt med en dom på 13 år som er ferdige med soning. Begge har barn på utsiden. Klarer de omstillingen? Norske fengsler huser noen av samfunnets farligste personer, men de aller fleste innsatte skal ut...

View 
Våre kjære (TV2)
Våre kjære (TV2)

Gjennom livet vil de fleste havne i en situasjon hvor familiemedlemmer ikke er i stand til å ta vare på seg selv. Hvor langt skal man strekke seg for dem man er glad i? “Våre kjære” handler om unge voksne som må ta seg av...

View 
gategutt_ny
Gategutt (TV2)

“Gategutt” handler om rapperen Jesse Jones som har livnært seg av kriminalitet hele livet. Han vokste opp på Oslos østkant og hadde en ungdomstid med dop og kriminalitet. Nå skal han bli den nye store norske rap-artisten. Rett ut av fengselet får han et stjernelag...

View 
Når pappa dreper (TV2)
Når pappa dreper (TV2)

I Norge skjer hele ett av tre drap innad i familien. Tilsynelatende normale familiefedre kan feire bursdag den ene dagen og drepe kona eller barna den neste. “Når pappa dreper” handler om tre familier som har vært gjennom dette.

View 
Et nytt liv (TV2)
Et nytt liv (TV2)

“Et nytt liv” handler om Line, Woria, Emma og Eskil. Alle fire overlevde 22. juli 2011. Tre av dem var på Utøya og en i regjeringskvartalet. Klarer de å leve videre?

View 
Jonna får en mamma
Jonna får en mamma

Komikeren Jonna Støme har aldri hatt kontakt med familien sin I USA, før han klarte å spore dem opp via facebook. De lever et helt annerledes liv enn han selv, I en “ghetto”. Filmen følger Jonnas reise og hans første møte med sin mor.

View